دیدار و گفتگو با رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پاکدشت
مسئول روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در خصوص رفع تصرف از اراضی ملی و اخذ اسناد کاداستر در این شهرستان با رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پاکدشت دیدار و گفتگو نمود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در این دیدار حمید گلی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پاکدشت گفت: مساحت اراضی ملی شهرستان پاکدشت بر اساس نقشه های اجرای مقررات حدود 48 هزار هکتار است که حدود 36 هزار هکتار آن در اراضی ملی واقع گردیده.
وی افزود: تا کنون حدود 31 هزار هکتار از اراضی ملی دارای سند کاداستر گردیده و الباقی آن که شامل 10 پلاک می باشد در کمیته فنی ممیزی اداره کل مطرح بوده و به محض اعلام اسناد این پلاک ها نیز توسط همکاران عزیزم در واحدهای ممیزی و نقشه برداری که جادارد با وجود کمبود نیرو، بیوقفه در این زمینه تلاش میکنند تقدیر و تشکر داشته باشم اخذ خواهد گردید و ان شاء الله به فضل اللهی تا پایان سال در پاکدشت جشن کاداستر را خواهیم داشت .
گلی گفت: با توجه به حساسیت این شهرستان؛ نیاز به پایش مستمر از این اراضی بوده که علیرغم تعداد نیروهای اندک حفاظتی در شهرستان پایش خوبی با همکاری بخشداریها، دهیاریها و شوراها وجود داشته که خود باعث جلوگیری از تجاوز سودجویان نسبت به بیت المال گردیده.
وی در ادامه افزود: نیروهای پرتلاش یگان حفاظت به صورت مستمر در حال پایش اراضی بوده و در صورت مشاهده هرگونه تخلفی سریعا بدون انکه مزاحمتی برای دستگاه قضا ایجاد شود توسط عوامل یگان بر اساس قانون تبصره ذیل ماده 55 اجرا و از رفع تصرف جلوگیری می شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پاکدشت گفت: هم اکنون مورد در دست اقدام با رای قطعی قضایی صادر شده در خصوص پلاک علی آباد به مساحت 10 هکتار است که به علت تداخل با مرز گرمسار در حال رایزنی با مقامات دادگستری ایوانکی بوده و محض دستور قضایی ایشان رفع تصرف خواهد گردید.
این مقام مسئول گفت: مهمترین کار در پیشگیری و رفع تصرفات در اراضی ملی اتمام طرح کاداستر میباشد؛ زیرا که با اجرای این طرح اراضی ملی و مستثنیات کاملاً منفک و مشخص می شود از این رو ضمن تثبیت حقوق و مالکیت دولت، از تجاوز و تصرف به عرصه های ملی و بیت المال جلوگیری شده و زمینه بسیاری از مشکلات و سوء استفاده های احتمالی کاهش می یابد
گلی در ادامه گفت: ما باید در نظر داشته باشیم با توجه به میزان و حساسیت اراضی و اینکه حفاظت فقط رفع تصرفات نیست بلکه تخلفات دام و اطفاء حریق را هم شامل میشود مستلزم وجود نیروهای کارشناس و لوازم و تجهیزات می باشد.
حمید گلی در ادامه اظهار داشت: شهرستان پاکدشت دارای 7 سامانه عرفی ازجمله؛ حمامک، پاچالک، سه دانگه پایین، سه دانگه بالا، ساه چشمه، پنجه قره قاچ، کلیک،توچال و دروازه است که بهره برداران در آن به چرای دام می پردازند؛ این عزیزان می بایست برای تالیف دام در تاریخ مشخص شده به مراتع ورود و در تاریخ مشخص شده از مراتع خارج شوند تا به مراتع آسیب رسانده نشود واین سرمایه برای نسل های آینده نیز به جا بماند.
این مقام مسئول گغت: یکی از وضائف منابع طبیعی که متاسفانه کمتر دیده شده مورد آبخیزداری است؛ شهرستان پاکدشت دارای 7 حوزه آبخیز و 1000 سازه می باشد که تاثیر به سه زایی در جلوگیری از وقوع سیل و آسیب های مالی و جانی ناشی از آن داشته است.
وی در انتها اظهار داشت: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پاکدشت به صورت ۲۴ ساعته و با تمام توان و قوا ازانفال حفاظت خواهد کرد و با متخلفین و متجاوزان بیت المال به صورت قانونی برخورد خواهیم نمود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پاکدشت از عموم مردم درخواست کرد در این زمینه ما را یاری نموده و در در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف اراضی منابع طبیعی مراتب را فوراً از طریق شماره تلفن ۱۵۰۴ و سامانه ۱۳۹ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.
ارسال به دوست