خراسان شمالی/کاهش حریق در مراتع با شناسایی و نظارت بیشتر بر پهنه های آسیب خیز فاروج

تاریخ انتشار : 1400/10/25 - ساعت انتشار: ١٦:٢٣ - گروه خبری : اخبار قدیمی

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فاروج گفت: امسال شاهد کاهش آمار حریق از ۲۰ تا ۳۰ هکتار به ۷هکتار بودیم که با شناسایی و نظارت بیشتر بر پهنه های آسیب خیز محقق شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فاروج گفت: امسال شاهد کاهش آمار حریق از ۲۰ تا ۳۰ هکتار به ۷هکتار بودیم که با شناسایی و نظارت بیشتر بر پهنه های آسیب خیز محقق شد.

امیر بتوئی اظهار کرد: در سال های گذشته شاهد رخ دادن آتش سوزی حداقل در سطح ۲۰ تا ۳۰ هکتار از مراتع بودیم اما امسال این رقم به ۷ هکتار رسید که بیشترین عامل هم انسانی بوده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فاروج  با اشاره به فعالیت های ترویجی انجام شده در این بخش بیان کرد: جلب مشارکت مجامع محلی در این کاهش بسیار نقش داشته  و ۱۹ تیم در گروه های ۹ تا ۱۰ نفره در شهرستان به عنوان گروه های واکنش سریع تشکیل و سازماندهی شده است.

وی افزود: با انجام پهنه بندی در کل شهرستان و شناسایی نقاط آسیب خیز و نظارت بیشتر بر این نقاط، شاهد کاهش حریق ها طی امسال بوده ایم.

بتوئی با اشاره به اینکه تمام شوراها و دهیاران این مناطق به وسایل اطفاء حریق مجهز شده اند، گفت: شناسنامه اطفا حریق شهرستان هم تشکیل شده و در آن محل تمام چشمه ها، راه های شوسه و خاکی، ماشین آلات و تجهیزات موجود در منطقه با شماره تماس صاحبان آن، فاصله مراتع از نقاط مسکونی و امکانات مورد نیاز، آتش نشانی ها و... مشخص شده است تا در زمان وقوع آتش سوزی با اطلاعات کامل در کمترین زمان و با دسترسی یافتن به امکانات لازم اقدام های ضروری انجام شود.

وی بیان کرد: سال گذشته ۲۵ هکتار از مراتع شهرستان بر اثر آتش سوزی تخریب شد.

بتوئی یادآور شد: شهرستان از سه نوع مرتع قشلاقی، ییلاقی و میان بند، فقط نوع ییلاقی را به مساحت  ۸۶ هزار هکتار  دارد.

رئیس اداره منابع طبیعی فاروج گفت: برای ۲۲ طرح مرتعداری تهیه شده و  ۱۹ مرتع هم  به مرتعداران  برای حفاظت بهتر، واگذار شده است

وی در پایان با اشاره به اینکه از ۹۴ سامان عرفی، ۷۹ سامان روستایی و بقیه عشایری است افزود: وسعت سامان عشایری ۲۰ هزار هکتار است.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here