ظرفیت سالانه تولید در نهالستان‌های استان سمنان ۸۰۰ هزار اصله است

تاریخ انتشار : 1400/07/18 - ساعت انتشار: ١٢:٤٥ - گروه خبری : اخبار قدیمی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: میزان تولید نهال در نهالستان‌های شاهرود و سمنان در سال ۱۴۰۰ حدود ۸۰۰ هزار اصله است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: میزان تولید نهال در نهالستان‌های شاهرود و سمنان در سال ۱۴۰۰ حدود ۸۰۰ هزار اصله است.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- جعفر مرادی حقیقی بیان کرد: با توجه به احداث سکو‌های تولید نهال گلدانی، برنامه افزایش سهم تولید نهال‌های گلدانی در دستور کار قرار دارد.

وی اظهار کرد: ۱۹ بوستان جنگلی به وسعت ۹۲۹ هکتار در این استان وجود دارد که مدیریت ۱۸ بوستان جنگلی در سال‌های گذشته به بخش خصوصی واگذار شد.

وی ادامه داد:  سالانه چندهزار هکتار نهالکاری با گونه‌های مقاوم به خشکی و سازگار با محیط در مناطق مختلف استان سمنان انجام می‌شود که درصد بالایی از این عملیات مربوط به عملیات بیابان‌زدایی با کاشت گونه‌هایی نظیر تاغ است.

حقیقی افزود: واگذاری مدیریت بوستان‌های جنگلی از سیاست‌های محوری سازمان جنگل‌ها است  و مدیریت بوستان‌های موجود در حریم شهری به شهرداری‌ها و بوستان‌های خارج از حریم شهری به بخش خصوصی دارای صلاحیت محول می‌شود.

وی ابراز کرد: با واگذاری بوستان‌های جنگلی، بهسازی، بازسازی، زیباسازی و چابک سازی صورت می‌گیرد و هدف از این واگذاری‌ها ایجاد تاسیسات زیرساختی در این بوستان‌ها برای ارائه خدمت بهتر به مردم است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان خاطرنشان کرد: با محول کردن مدیریت بر اساس طرح مصوب انجام می‌گیرد، در این طرح کلیه عملیات اجرایی و برنامه‌های پیش بینی شده در سال‌های آینده مشخص شده است و مجری مطابق قرارداد رسمی و بر اساس ماده ۳ قانون حفاظت و بهره برداری سازمان جنگل‌ها موظف به اجرای برنامه‌های پیش بینی شده در طرح است
.

مرادی حقیقی گفت: علاوه بر آن درختان و اعیانی موجود در بوستان به صورت امانی در اختیار مجری قرار می‌گیرد و آبیاری و مراقبت از درختان و تأسیسات بوستان جنگلی از وظایف مجری است.

وی افزود: پس از محول کردن مدیریت بوستان‌های جنگلی ناظرینی از کارشناسان مجرب به منظور نظارت بر اجرای صحیح کتابچه طرح بر عملکرد مجری نظارت می‌کنند تا مدیریت بهره برداری بوستان به درستی انجام شود.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here