کشف و ضبط 1500 کیلو گرم چوب قاچاق در شهرستان شهریار

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شهریار ازکشف و ضبط 1500 کیلو گرم چوب قاچاق توسط یگان حفاظت این اداره به همراه پلیس آگاهی پرند خبر داد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران روستائی با اشاره به اینکه چوب های بازداشتی از نوع توسکا بوده افزود: در تاریخ 12 اسفند 1403 مامورین یگان حفاظت شهرستان همراه با پلیس آگاهی پرند این مقدار چوب را از یک خودرو که در حال حمل از مبدا فومن و در محور پرند –رباط کریم بود کشف نمودند.
وی خاطر نشان کرد؛ محموله چوب کشف شده به ارزش 150 میلیون ریال بوده که پس از توقیف در محوطه اداره منابع طبیعی شهریارجهت طی روند قانونی تخلیه گردید، و پرونده نیز به تعزیرات شهرستان معرفی شد .
این مقام مسئول از عموم مردم درخواست کرد: درصورت مشاهده هرگونه تصرف و تخریب عرصه های ملی و قاچاق چوب مراتب را فوراً از طریق سامانه 1504 به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.

ارسال به دوست