دیدار و گفتگو با رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملارد

تاریخ انتشار : 1401/08/04 - ساعت انتشار: ١٠:٥٤ - گروه خبری : اخبار شهرستان

مسئول روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در خصوص رفع تصرف از اراضی ملی و اخذ اسناد کاداستر با رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملارد دیدار و گفتگو نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در این دیدار  میر حیدرموسوی  رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان  ملارد گفت:  این شهرستان غربی ترین شهرستان تهران بوده و مساحت اراضی ملی شهرستان ملارد   بر اساس نقشه های اجرای مقررات حدود 70 هزار هکتار است.  

 وی افزود: خدارا شکر با همت همکاران عزیز و پرتلاش واحدهای ممیزی و نقشه برداری، یاری  کمیته فنی ممیزی اداره کل و همکاری شایسته ادارات ثبت  امسال توانستیم  به عنوان اولین شهرستان در استان تهران برای تمامی اراضی ملی این شهرستان سند کاداستر اخذ نماییم.   

  وی در ادامه افزود: در خصوص رفع تصرفات در اراضی ملی ؛  این کار به دو صورت انجام می پذیرد در بخش اول نیروهای  یگان حفاظت به صورت مستمر در حال پایش اراضی بوده و در در صورت مشاهده هرگونه تخلفی سریعا      بر اساس قانون تبصره یک ماده 55 اجرا و از رفع تصرف جلوگیری می شود که در این راستا  امسال حدودا  45 هکتار از اراضی ملی را رفع تصرف و به بیت المال بازگردانده شده است.

موسوی ادامه داد: در بخش دیگر از رفع تصرفات که  با دستور قضایی توسط همکاران پرتلاش یگان حفاظت صورت می پذیرد  امسال حدودا 25 هکتار از اراضی ملی را رفع تصرف و به بیت المال بازگردانده شده است.

 

موسوی گفت: در خصوص مرتع؛ مراتع شهرستان ملارد بسیار حائذ اهمیت است زیرا که این شهرستان با وجود خشکسالی به لحاظ پوشش گیاهی در فقر قرار گرفته و باعث لطمه  به اقتصاد دامداران عزیز می شود.

وی در ادامه گفت: این مسئله مار ا در شرایط سختی قرار داده زیرا که ما از طرفی  موظف هستیم  بر اساس قانون   بر ورود و خروج  دام در تاریخهای مشخص شده نظارت داشته   تا به مراتع آسیب رسانده نشود واین سرمایه برای نسل های آینده نیز به جا بماند و از طرفی می بایست وجود دامدارا که بخشی از اقتصاد غذایی کشور را بر عهده دارند را حفظ کنیم.

موسوی  در ادامه گفت: در حال حاضر با اجرای طرح های مرتعداری بخشی از این مشکل مرتفع گردیده اما برای رفع کامل آن، امیدواریم که با درایت مدیران این بخش فکری استراتژیک صور ت پذیرد تا به امید خدا بتوانیم از این بحران گذر کنیم.

میر حیدر موسوی در ادامه اظهار داشت:   با توجه به اینکه یکی از کانون های ریزگردها در شهرستان ملارد قرار دارد همه ساله با پروژه هایی که به شهرستان تخصیص داده می شود در  مناطق بیابانی برای جلوگیری از بروز این پدیده  نهالکاری میشود؛ امسال هم توانستیم در عرصه های مختلف این پروژه را به اتمام برسانیم؛ اما با توجه به حساسیت موضوع از مسئولین تقاضا دارم تا اعتبار بیشتری برای این کار نخصیص دهند.

  

 

این مقام مسئول گغت: در خصوص حوزه آبخیز  در برخی از شهرستانها  دوره بازگشت سیل طولانی مدت دارند و بعضی از شهرستانها دوره بازگشت سیل کوتاه  مدت دارند؛ این شهرستان به علت شرایط آب و هوا و توپوگرافی دوره بازگشت سیل طولانی دارد؛ اما ما دارای 5 حوزه بحرانی سیل خیز می باشیم که در زمان خود می تواند تهدید کننده برای بعضی از روستاها و حتی بعضی از شهرهای این شهرستان باشد.

 

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملارد گفت: به حمدالله در این ضمینه نیز زحمات قابل توجهی مانند سازه های خاکی، گابیون و ملاتی کار شده است اما بازهم لازم است   اعتبارات برای  آبخیزداری تخصیص یابد تا  بتوانیم یرای جلوگیری از وقوع سیل و آسیب های مالی و جانی ناشی از آن آمادگی کامل را داشته باشیم .

 

وی در انتها اظهار داشت: تمام آیتمها که در این گفتگو مطرح گردید   نیازمند ابزار مناسب، نیروی انسانی متخصص نرم افزار، سخت افزار و اعتبارات است، لذا از مسئولین عزیز تقاضا دارم به جهت رسیدت به اهداف و چشم انداز سازمان، خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت شریف و شهید پرور با توجه به حجم بالای کار و اراضی ملی، نگاه ویژه ای به این شهرستان داشته باشند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملارد از عموم مردم درخواست کرد در این زمینه ما را یاری نموده و در در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف اراضی منابع طبیعی مراتب را فوراً از طریق شماره تلفن ۱۵۰۴ و سامانه ۱۳۹ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج