سمنان/پویش مردمی بذرپاشی و بذر کاری در سطح 150 هکتار از عرصه های بیابانی سرخه

تاریخ انتشار : 1400/09/17 - ساعت انتشار: ١٢:١٩ - گروه خبری : اخبار قدیمی

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سرخه از اجرای طرح پویش مردمی بذرپاشی و بذر کاری با همکاری و همراهی مردم، بسیج سازندگی، هلال احمر و مدیران دستگاههای اجرایی در شهرستان سرخه خبر داد.

 سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سرخه از اجرای طرح پویش مردمی بذرپاشی و بذر کاری با همکاری و همراهی مردم، بسیج سازندگی، هلال احمر و مدیران دستگاههای اجرایی در شهرستان سرخه خبر داد.

حمیدرضا سعیدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این طرح ملی با هدف توسعه فرهنگ منابع طبیعی و آبخیزداری در سطح 150 هکتار از اراضی ملی و عرصه های بیابانی شهرستان سرخه اجرا شد .

وی افزود: طرح پویش مردمی بذرپاشی و بذر کاری امروز دوشنبه در منطقه شمال شهرستان سرخه با حضور فرماندار و امام جمعه این شهرستان وتوسط اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سرخه برگزار شد.

در این طرح، بذرپاشی بر روی بندهای احداث شده پروژه کنترل هرزآب انجام می شود. این پویش مردمی با حضور فرمانداری، بخشداری، شهرداری نیروهای نظامی و انتظامی و دیگر ادارات دولتی، شرکتهای خصوصی، شوراهای اسلامی شهر و روستاها، معدن داران و صاحبان صنایع، مردم،تشکلها و هلال احمر تا اسفند سالجاری برگزار می شود.

وی تصریح کرد: یکی از اهداف مهم اجرای این طرح مشارکت مردم و تشکلها و بخش های دولتی و خصوصی در اجرای پروژه های منابع طبیعی و اشاعه فرهنگ حفظ و حراست از منابع طبیعی و انفال عمومی است.

سعیدی مهمترین هدف از اجرای پروژه مدیریت هرزآب و بذرپاشی در منطقه مورد نظر را ، با توجه به موقعیت جغرافیایی منطقه و نزدیکی به جاده اصلی و پلیس راه، مدیریت سیلاب حاصله از بارندگی ها و پیشگیری از روان شدن آنها به سمت جاده اصلی و شهر عنوان کرد و گفت : استفاده بهینه از رواناب حاصل از بارندگی ها و توسعه فضای سبز از دیگر اهداف پروژه مدیریت هرزاب و بذرپاشی منطقه شمال سرخه است.

علی محمد مویدی زاده فرماندار شهرستان سرخه  در حاشیه این مراسم ضمن قدردانی از مردم به جهت حفظ و نگهداری عرصه های منابع طبیعی گفت: حراست از عرصه های منابع طبیعی باید به گفتمان غالب در جامعه تبدیل شود و تمامی گروه ها خود را در حفاظت از منابع طبیعی، این نعمت الهی، سهیم بدانند.

وی در این خصوص افزود: اگرچه دستگاه های متولی در حفظ و حراست از منابع طبیعی مکلفند اما، این مهم بدون مشارکت همه جانبه و پررنگ مردم کامل نمی شود؛ زیرا یکی از کارسازترین اقدامات برای حفظ، احیا و توسعه منابع طبیعی، همواره بهره‌گیری از مشارکت جوامع محلی و مشارکت‌های مردمی بوده است.

وی اظهار کرد: روستاییان و جوامع محلی، محافظان واقعی منابع طبیعی و عرصه های ملی هستند و باید زمینه مشارکت هرچه بیشتر آنها مهیا شود وصیانت از این منابع باید به فرهنگ همگانی در کشور تبدیل شده و همکاری مردم و مسئولان در این راستا بیشتر شود.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here