رفع تصرف بیش از 6 هکتار از اراضی ملی شهرستان ورامین

۱۵ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۸ کد : ۶۷۹۶۶ اخبار استان
تعداد بازدید:۴
رفع تصرف بیش از 6 هکتار  از اراضی ملی شهرستان ورامین
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ورامین از رفع تصرف و بازپس‌گیری 64 هزار و 200 مترمربع از اراضی ملی در پلاک محمدیه این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران؛ اصغر سپه وند گفت : در راستای اجرای احکام قضایی قطعیت یافته و حکم صادره از اجرای احکام کیفری دادسرای شهرستان ورامین   64  هزار و 200 مترمربع از اراضی ملی در پلاک محمدیه  توسط مامورین یگان حفاظت منابع طبیعی ورامین   با همکاری عوامل انتظامی باغخواص این شهرستان از ید متصرفین خارج و به بیت المال بازگردانده شد.

سپه وند  افزود: ارزش ریالی اراضی تصرف‌شده  بالغ بر 64  میلیارد و  دویست میلیون ریال می باشد.

 سپه وند در ادامه گفت: به متصرفین انفال و اراضی ملی هشدار می دهیم ماموران پرتلاش یگان حفاظت منابع طبیعی با چشمانی باز به صورت شبانه روزی در حال پایش و رصد این اراضی بوده و در صورت مشاهده هرگونه تعرض به شدت با آنها برخورد قانونی خواهد شد.

 

 وی با اشاره به اهمیت منابع طبیعی  در توسعه پایدار، از مردم خواست،  در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف در اراضی ملی مراتب را را به این اداره از طریق تلفن 1504 و سامانه ۱۳۹گزارش کنند.

کلیدواژه‌ها: رفع تصرف بیش از 6 هکتار از اراضی ملی شهرستان ورامین


نظر شما :