رفع تصرف ۴۰۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان شمیرانات

۲۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۷ کد : ۶۰۱۹۹ اخبار شهرستان
تعداد بازدید:۴
رفع تصرف ۴۰۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان شمیرانات
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شمیرانات از رفع تصرف و بازپس‌گیری ۴ هزار مترمربع از اراضی ملی در پلاک ایرا این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران؛ جمشید جویباری گفت : در راستای اقدامات پیشگیرانه و کاهش پرونده‌های ارجاعی به مراجع قضایی و به استناد تبصره 1 ماده 55 قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع  کشور، زمینی به مساحت ۴هزار مترمربع  از اراضی ملی در پلاک موصوف به ایرا شهرستان شمیرانات توسط یگان حفاظت منابع طبیعی این شهرستان رفع تصرف و آثار تصرفات نیز جمع‌آوری شد.

 

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شمیرانات ارزش ریالی اراضی تصرف‌شده را ۳۲۰میلیارد ریال  برآورد  و اظهار کرد: یگان حفاظت این شهرستان با چشمانی باز و با تمام توان به صورت ۲۴ساعته در حال پایش اراضی ملی شهرستان بوده و متخلفان برابر قانون و مقررات تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند و اراضی ملی که متعلق به عموم است از دستبرد متجاوزان و فرصت‌طلبان محفوظ می‌ماند.

 

وی با اشاره به اهمیت منابع طبیعی  در توسعه پایدار، از مردم خواست،  در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف در اراضی ملی مراتب را را به این اداره از طریق تلفن 1504 و سامانه ۱۳۹گزارش کنند.

کلیدواژه‌ها: رفع تصرف ۴۰۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان شمیرانات


نظر شما :