اجرای عملیات بیابان زدایی در ملارد آغاز شد

۰۱ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۷ کد : ۴۹۷۶۰ اخبار استان
تعداد بازدید:۲
اجرای عملیات بیابان زدایی در ملارد آغاز شد
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملارد به مناسبت روز جهانی بیابان زایی از عملیات بیابان زدایی و احیای مراتع در ۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از مراتع مناطق امیرآباد قشلاق و صفرخانی این شهرستان خبر داد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران، میرحیدر موسوی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملارد گفت: به مناسبت روز جهانی بیابان زایی عملیات بیابان زدایی و احیای مراتع در ۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از مراتع منطقه اختر آباد این شهرستان آغاز شد.

وی افزود: باتوجه به اینکه درحال‌حاضر پدیده بیابان‌زایی در ایران روبه گسترش است، این شهرستان اصلی ترین کانون بیابانی استان تهران بوده و در سنوات گذشته اقدامات موثری در سطح گسترده در این شهرستان جهت جلوگیری از بیابان زایی انجام گردیده که در سال­های اخیر به جهت عدم تخصیص اعتبار و نبود توجه کافی به بحث عملیات بیولوژیکی و همچنین خشکسالی و فرسایش بادی باعث افزایش ریزگردها و ایجاد مشکلات برای مردم گردیده است.

موسوی خاطر نشان کرد: در حدود سالهای 1390 تا 1395 در این شهرستان پروژه­های نهالکاری با تامین اعتبار از محل طرح ملی مقابله با بیابانزایی، تثبیت شن­های روان و مدیریت مناطق بیابانی در کانونهای بحرانی و همچنین طرح ترسیب کربن و اجرای عملیات بیولوژیکی آبخیزداری و بهبود اصلاح مراتع در اراضی ملی سبب برآورده شدن انتظارات از اقدامات بیابانزدایی شده است. در این زمینه باتوجه به اینکه پدیده مقابله با بیابانزایی امری فرادستگاهی بوده با مشارکت مالی ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) مساحت 760 هکتارجهت مقابله با گرد و غبار نهالکاری انجام شده است.

 رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملارد در پایان گفت:تا پایان سال 1399 بر اساس طرح مدیریت مشارکتی منابع طبیعی و توسعه روستایی ترسیب کربن(طرح تعمیمی ترسیب کربن) مساحتی بالغ بر 6384.76 هکتار عملیات مقابله با بیابانزایی صورت گرفته که مستلزم استمرار و توجه و تخصیص اعتبار لازم می­باشد.

کلیدواژه‌ها: اجرای عملیات بیابان زدایی در ملارد آغاز شد


نظر شما :